Lediga tjänster

Biträdande Jurist

 

03-07-2017

 

Som biträdande jurist hos Advokatfirman VICI kommer du att arbeta inom byråns verksamhetsområden med fokus på affärsjuridik. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära sedvanliga uppgifter som tillkommer en biträdande jurist och du har löpande kontakt med klienter och tillhandahåller rådgivning.

 

Vi söker dig med en juristexamen och 2-3 års yrkeserfarenhet. Vi tror att du har ett stort intresse för processer och har processvana. Samt att du är bra på att bygga relationer. Det är meriterande om du har fullgjort notarietjänstgöring vid allmän domstol och du har mycket goda formella meriter. Som person är du självgående, driven och tar egna initiativ. Vidare är du pragmatisk med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska språket mycket väl, både i tal och skrift.

 

Du erbjuds en spännande och utvecklande roll på en advokatbyrå där det finns möjligheter att växa i företaget. Vi arbetar aktivt med kompetenshöjande utbildningar och har en tydlig modell för varje individs utveckling inom företaget.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Advokatfirman VICI med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Elise Ahlbertz på telefonnummer 0707-431625 alternativt elise.ahlbertz@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.